Hvad er EMS-træning?

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og kan anvendes til at optimere din træning, hjælpe med genoptræning, forebygge skader og er generelt et værktøj til at opnå en sundere og stærkere krop. De elektriske impulser generes af en maskine og tilføres kroppen gennem elektroder, der placeres på huden direkte over de muskelgrupper, der skal stimuleres.

Ved hjælp af EMS-træning reducerer du din fedtprocent, opbygger dine muskler og styrker vævet.

Træningen hos EMS WORKS skræddersyes til den enkelte klients behov, og kan både supplere eller erstatte traditionel træning, hvis tiden eller motivationen til mange timer i fitnesscenteret mangler.

EMS-træning skåner dine led, da der ikke indgår tunge løft i træningen, og alle øvelser bliver tilpasset dit individuelle niveau.

Hos EMS WORKS er det personlig træning hver gang, hvor du vil være i centrum. Træneren kender dig, dit fysiske niveau og dine ønsker og mål – og vil støtte dig hele vejen.

Der kan være op til to personer pr. EMS session.

Intensiv og effektiv træning på blot 20 min.
Opbygger muskler, også i dybden
Beskytter led og forebygger skader
Øger fedtforbrændingen
Fjerner cellulitis
Reducerer rygsmerter
Personlig træning altid
Træning tilpasses til alder og niveau

Hvordan foregår træningen?

Du får udleveret shorts og en t-shirt, hvorefter du iføres en dragt med elektroder, der stimulerer musklerne. Dragten er forbundet til en XBody-maskine, hvor øvelser, tid og intensitet er kodet ind.

Sessionen er styret af din personlige EMS-træner, der kontrollerer og justerer intensiteten af impulserne. Du vil blive guidet og vejledt under hele sessionen.

Sessionen varer 20 min. og består af 12-15 funktionelle øvelser pr. træning. XBody-maskinen registrerer data fra hver session, og dermed optimerer dit personlige resultat.

Hvem kan træne EMS?

EMS er for alle.

Og det er helt ligegyldigt hvilken form du er i – den arbejder vi på sammen.

EMS er udviklet og udbredt i fysioterapien gennem årtier med gode resultater. Det giver den perfekte kombination af effektiv styrke og cardio træning. Elektrisk muskel stimulation har vist sig at være en sikker træningsform i mange år, og er velegnet til næsten alle i alderen 18-80+

BOOK PRØVESESSIONBOOK PRØVESESSION

Let booking og betaling

Det skal være let at træne. Book din tid online når det passer dig. Du kan afbestille op til 12 timer før uden det koster dig noget. Gør brug af vores klippekort for let og hurtig afregning.

  1. Opret bruger på emsworks.dk
  2. Vælg den tid der passer dig
  3. Kom glad til træning

Sådan mener vi det bør være at træne.

Start din booking herStart din booking her
Mand der tænker